Ali GÜL - Okul Müdürü

01.12.1969 tarihinde Gaziantep ili İslahiye ilçesinde doğdu. İlk-orta-lise eğitimini Gaziantep´te tamamladı. 1994 yılında Fırat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şırnak ili, Uludere ilçesi, Şenoba Beldesi´nde öğretmen olarak göreve başladı ve dört yıl süreyle okul müdürlüğüne vekalet etti. 1998 yılının eylül ayında İslahiye Lisesi´ne Edebiyat Öğretmeni olarak tayin oldu. 2002-2010 yılları arasında aynı okulda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılında okul müdürlüğü sınavını kazanarak aynı okulda okul müdürlüğüne başladı.2013 yılında Gaziantep Üniversitesi´nde "Eğitim Yönetimi" alanında tezsiz yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında İslahiye Fen Lisesi´ne tayin oldu. 2015 yılı yaz döneminde İslahiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü´ne atanmış olup halen bu göreve devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.